Over Bram Lammers: jouw boekhouder, gevestigd in Alkmaar.

bram-lammers-administratiekantoor

Als boekhouder hecht ik veel waarde aan persoonlijk contact. Waarom? omdat persoonlijk contact, snel schakelen en korte lijntjes, vaak leiden tot de meest succesvolle samenwerkingen. Om daar vast een beginnetje mee te maken, stel ik me graag aan je voor.

 

Over mij

Mijn naam is Bram Lammers, een jonge energieke ondernemer die niet graag stil zit. Samen met mijn gezin woon ik in Alkmaar. Nu zou je kunnen denken: ‘’maar Bram, als je niet graag stilzit, wáárom ben je dan boekhouder geworden?’’ Goede vraag.

 

Ondernemer met militairenbloed 

Mijn loopbaan begon als militair bij het Korps Mariniers. Een waardevolle periode waarin ik onwaarschijnlijk veel levenslessen heb geleerd. Je zult het misschien niet verwachten, maar veel van deze lessen pas ik nog dagelijks toe in mijn ondernemersleven als boekhouder. Zo kun je altijd op me rekenen en werk ik efficiënt en betrouwbaar. Voer ik de boekhouding voor je uit, dan zie ik jou niet als klant, maar als mede-ondernemer, en bouw ik graag samen met jou aan een duurzame samenwerking. Elke dag als boekhouder is voor mij een nieuwe uitdaging om het beste resultaat voor mede-ondernemers te behalen. Dus nee, ‘stilzitten’ is niet mijn ding, óók niet als boekhouder.

 

Locatie in Alkmaar

Ik werk vanuit huis, in Alkmaar. Niet alleen is dat prettig voor mijzelf en voor mijn gezin, het zorgt er ook voor dat ik voordelige prijzen kan hanteren. Woon je niet in de buurt? Dan is het voor mij geen probleem om de boekhouding op afstand voor je uit te voeren. Kom je wel een keer langs, voor de boekhouding of advies, dan ben je van harte welkom en ontvang ik je in een persoonlijke, huiselijke sfeer in mijn woning in Alkmaar.  

 Vraag nu een kosteloos kennismakingsgesprek aan: