Over Lammers administratie & advies: 
jouw boekhouder, gevestigd in Alkmaar.

Persoonlijk contact

Als boekhouders hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Waarom? Omdat persoonlijk contact, snel schakelen en korte lijntjes, vaak leiden tot de meest succesvolle samenwerkingen. Om daar vast een beginnetje mee te maken, stellen we onszelf hieronder graag aan je voor.
 

Locatie in Alkmaar 

Ons team werkt vanuit huis, in Alkmaar. Niet alleen is dat prettig voor onszelf, het zorgt er ook voor dat we voordelige prijzen kunnen hanteren. Woon je niet in de buurt? Dan is het voor ons geen probleem om de boekhouding op afstand voor je uit te voeren. Kom je wel een keer langs, voor de boekhouding of advies, dan ben je van harte welkom en ontvangen we je in een persoonlijke, huiselijke sfeer. 

Bram

Mijn naam is Bram, een jonge energieke ondernemer die niet graag stil zit. Samen met mijn gezin woon ik in Alkmaar. Nu zou je kunnen denken: ‘’maar Bram, als je niet graag stilzit, wáárom ben je dan boekhouder geworden?’’ Goede vraag. 

Mijn loopbaan begon bij het Ministerie van Defensie. Een waardevolle periode waarin ik veel levenslessen heb geleerd. Je zult het misschien niet verwachten, maar veel van deze lessen pas ik nog dagelijks toe in mijn ondernemersleven als boekhouder. Zo kun je altijd op me rekenen en werk ik efficiënt en betrouwbaar. Voer ik de boekhouding voor je uit, dan zie ik jou niet als klant, maar als mede-ondernemer, en bouw ik graag samen met jou aan een duurzame samenwerking. Elke dag als boekhouder is voor mij een nieuwe uitdaging om het beste resultaat voor mede-ondernemers te behalen. Dus nee, ‘stilzitten’ is niet mijn ding, óók niet als boekhouder.

Lisa

Mijn naam is Lisa, samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in Alkmaar. 

Na de middelbare school ben ik als kapster aan de slag gegaan. Leuk werk, maar het was het voor mij niet helemaal. 
Na twee jaar in de horeca en vijf jaar in de detailhandel, werk ik sinds 2021 met veel plezier in ons bedrijf. Mijn werktijd is voor een groot deel zelf in te delen, waardoor ik veel tijd kan doorbrengen met mijn gezin én een bijdrage kan leveren op hun school.

Binnen ons kantoor is het mijn werk om alle administraties op orde te houden. Dit doe ik door dagelijks bankmutaties, inkoopfacturen en verkoopfacturen te verwerken. 

Stella

Mijn naam is Stella, ik woon op een prachtige plek in Alkmaar.

Ik heb 2 kinderen, die inmiddels allebei hun eigen gezin hebben. Ik ervaar het als een groot voorrecht en grote rijkdom dat ze beiden bij mij in de buurt wonen.

 

Meer dan 40 jaar geleden ben ik min of meer per toeval in de financiële sector terecht gekomen. Mijn loopbaan begon bij een middelgroot accountantskantoor, gevolgd door een aantal jaren bij de Rijksaccountantsdienst/Belastingdienst.

In 1996 heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. En dat doe ik nog steeds. Het leuke van dit werk vind ik de combinatie van het werk zelf, het contact met klanten en de verscheidenheid van alle verschillende branches waarin mijn klanten werkzaam zijn.

Door alle jaren heen, kan ik zeggen: “mijn werk is mijn hobby!!”