Recensies & referenties


Walk the dog - Bergen

Met het opstarten van mijn bedrijf moest ik heel veel zaken opeens zelf regelen. Zo moest ik ook zelf mijn zakelijke belasting doen. Dat bleek lastiger dan ik dacht.
Het kostte mij erg veel tijd en moeite en omdat alles dreigde mis te lopen heb ik de hulp van Bram gevraagd. Bram is er meteen met een tomeloze inzet, toewijding en energie ingedoken. Hij heeft alles voor mij geregeld en mij duidelijk uitgelegd hoe het werkt.
Zoveel inzet en betrokkenheid had ik nog niet eerder meegemaakt! De boekhouding van mijn bedrijf is nu dankzij Bram helemaal op orde. Het is ook heel geruststellend dat ik altijd bij hem terecht kan voor vragen of hulp. Zonder drempel, heel vertrouwd. Hij kijkt en denkt met mijn bedrijfje mee. Hierdoor hoef ik mij over de boekhouding geen zorgen meer te maken en kan ik mij volledig richten op de hondjes.


Westaxe - Isolatiebedrijf - Nootdorp 

Bram en ik kennen elkaar van onze tijd bij defensie. Wij zijn beiden in 2018 onze eigen onderneming gestart. Ik vind het fijn om met Bram te werken omdat hij ingewikkelde dingen altijd gemakkelijk uitlegt. 


Tattoo Mitta  - Alkmaar

Bram is een hele fijne boekhouder! Hij is betaalbaar, de communicatie verloopt prettig en is persoonlijk. Boekhouding vond ik altijd moeilijk om te begrijpen, maar dankzij Bram weet ik nu altijd hoe ik er voor sta. 


Isaac Arts - Haarlem

 Bram komt super gemotiveerd over, tot zo ver heeft hij al mijn administratie heel snel voor elkaar. Hij is serieus over zijn werk en hij denkt vaak met mij mee. Bepaalde dingen die hij niet wist had hij heel snel uitgezocht en beantwoord. Ik ben erg tevreden, echt een aanrader.


Pubquizclub - Alkmaar

Ik kan Lammers administratie & advies van harte aanbevelen, en ik zal u vertellen waarom. Toen ik in 2013 als ondernemer begon, waren de kosten hoog en de inkomsten laag. Ik besloot alles zelf te doen, de administratie incluis. Dat dit geen goed idee was, bleek jaren later. Door m'n gebrek aan kennis en kunde op belastinggebied bleek ik mezelf geen dienst bewezen te hebben. Niet alleen bleek ik allerlei (starters-) subsidies te hebben gemist, mijn goed bedoelde aangiftes bleken zodanig matig te zijn gedaan, dat de belastingdienst contact op nam. Na enkele pogingen om jaren aan aangiftes op te snorren, bleek dat ik er niet uit kwam. Ik zocht contact met Bram en hij heeft in korte tijd dit moeilijke dossier afgehandeld. Samen hebben we onze zaak bij de belastingdienst verdedigd, en met positief resultaat. Het is duidelijk dat ieder moet doen waar hij goed in is, wij als pubquizclub.nl organiseren de beste (pub-) quizzen van Nederland, Lammers administratie & advies neemt zorgen weg en levert uitstekend werk!Klusbedrijf Peet

Vriendelijke en kundige boekhouder! Vlotte en heldere communicatie, legt zeer goed uit en denkt met je mee. Erg fijn om Bram de boekhouding te mogen toevertrouwen, voor mij, als startende zzp-er, zorgt het voor rust en orde in mijn administratie. Een aanrader!


Stefan - E-commerce 

Als je opzoek bent naar een betrouwbare, gemotiveerde boekhouder dan ben je hier aan het juiste adres! Ik merk dat Bram zijn werk met passie doet, hij heeft geduld en geeft je een prettig gevoel om mee samen te werken. Ik kan Lammers administratie & advies daarom zeker aanbevelen!


Wendy's haar creatie - Alkmaar

Eindelijk een boekhouder die de tijd voor je neemt en met je mee denkt.


Bruinings montage - Maassluis

Bram is een fijne en moderne boekhouder die altijd voor me klaar staat. Ik kan hem altijd om advies vragen en hij reageert snel. Ik werk graag samen met Bram omdat we beide jonge ondernemers zijn die elkaar goed begrijpen.