Jouw complete boekhouding vanaf € 60 per maand.  

Voordelig, volledig & persoonlijk.

Kosteloos adviesgesprek, digitaal of op locatie in Alkmaar.

Geen gepuzzel met je boekhouding

Zelf boekhouden kan leiden tot fouten en te veel afleiding. Met een boekhouder die je ondersteunt, kan jij de focus houden op jouw specialisme

Duidelijkheid op fiscaal gebied

Jij krijgt in begrijpbare taal helderheid over jouw financiële situatie.

Persoonlijk en betrokken

Krijg altijd antwoord van iemand die gepassioneerd is in het begeleiden van ondernemers op fiscaal gebied.

Jouw boekhouder met focus op succes.

 

De boekhouding: een struikelpunt voor bijna iedere beginnende ondernemer.  Want pas wanneer je ermee aan de slag gaat, besef je van hoe ongelooflijk veel wetten, regels en uitzonderingen je op de hoogte moet zijn.

Boetes & belastingvoordelen
Wanneer je bij het boekhouden belangrijke dingen over het hoofd ziet, riskeer je niet alleen een flinke boete, het kan ook zijn dat je mooie belastingvoordelen misloopt. Want belastingvoordelen zijn er zeker, en ik help je graag om daar optimaal gebruik van te maken.

Ik de boekhouding, jij de business
Om jouw bedrijf zo succesvol mogelijk te runnen, wil je zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan zaken die jou onnodig veel energie kosten. Lammers Administratie en Advies runt jouw boekhouding efficiënt, volledig en persoonlijk, waardoor jij geen boetes riskeert, maximaal profiteert van belastingvoordelen en jij je 100% kunt focussen op het succesvol runnen van jouw bedrijf.

Wat ik concreet voor jou kan betekenen
Op basis van steeds hernieuwde kennis, brede ervaring en passie voor het vak, regel ik:
·        Jouw complete boekhouding
·        Btw-aangifte
·        Aangifte inkomstenbelasting
·        Deskundig, maar begrijpelijk, advies

 

Neem contact op en krijg vandaag nog antwoord

Isaac Arts - Haarlem

Bram komt super gemotiveerd over, tot zo ver heeft hij al mijn administratie heel snel voor elkaar. Hij is serieus over zijn werk en hij denkt vaak met mij mee. Bepaalde dingen die hij niet wist had hij heel snel uitgezocht en beantwoord. Ik ben erg tevreden, echt een aanrader.

Walk the dog - Bergen

Met het opstarten van mijn bedrijf moest ik heel veel zaken opeens zelf regelen. Zo moest ik ook zelf mijn zakelijke belasting doen. Dat bleek lastiger dan ik dacht.
Het kostte mij erg veel tijd en moeite en omdat alles dreigde mis te lopen heb ik de hulp van Bram gevraagd. Bram is er meteen met een tomeloze inzet, toewijding en energie ingedoken. Hij heeft alles voor mij geregeld en mij duidelijk uitgelegd hoe het werkt.

Klusbedrijf Peet - Alkmaar

Vriendelijke en kundige boekhouder! Vlotte en heldere communicatie, legt zeer goed uit en denkt met je mee. Erg fijn om Bram de boekhouding te mogen toevertrouwen, voor mij, als startende zzp-er, zorgt het voor rust en orde in mijn administratie. Een aanrader!

Vraag nu kosteloos een kennismakingsgesprek aan: